• 30.06.2022 15:30

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Професор Нацев денеска во „Филибастер” на Радио Лидер 107.4

Денеска професорот Александар Нацев од 15.10 ќе гостува во живо во емисијата „Филибастер” со Предраг на Радио Лидер.

Професорот Нацев ќе зборува за: колку е загрозена безбедноста, полициските и воените синдикати на улица, безбедносни ризици, предизвици и закани.

Гостувањето може да го слушате на радио фрекфенцијата 107.4 MHz или на линкот.