• 01.07.2022 09:43

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

(ФОТО) ЦБИ ја оддржа Годишната Конвенција на 21ви Мај, по повод пет годишнина од основањето

По повод пет години од основањето на Центарот за безбедносни истражувања -ЦБИ, минатиот викенд го одбележа значајниот јубилеј со организација на Годишна конвенција.

На конвенцијата беа присутни претставници од државните органи, претставници од странските дипломатски претставништва, градоначалници, пратеници, претставници на невладини организации и експерти.

На сите кои дојдоа Центарот за безбедносни истражувања -ЦБИ им благодари за присуство и за укажаната чест и почит!

Фотографиите од настанот може да ги видите на фејсбук страницата на Центарот за безбедносни истражувања -ЦБИ.