• 04.02.2023 22:15

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Курсна листа на НБ: Колку чини еврото денес?

Според курсната листа на НБ средниот курс на еврото денеска е 61.4950 денари, а на американскиот долар 61.1951 денари. Средниот курс на британската фунта е 70.7978 денари, а на швајцарскиот франк 63.6792 денари.

Курсна листа на Народната банка формирана на 09.09.2022 која се применува од 00:00 часот на 12.09.2022 година до почетокот на важење на новата Курсна листа