• 04.02.2023 14:19

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Проф. Нацев утре гостин во Радио Лидер 107,4

Следете го утрешното гостувањето на проф. Александар Нацев во утринската емисија на Радио Лидер.

Гостувањето може да го следите на радио фрекфенцијата 107.4 MHz или на линкот.