• 30.03.2023 09:43

САРИСА

Прв македонски конзервативен портал

Month: September 2022

  • Home
  • Директорот на ДБКИ Стојан Славески под истрага за земање мито?

Директорот на ДБКИ Стојан Славески под истрага за земање мито?

Пратеникот и член на ИК на ВМРО ДПМНЕ, Драган Ковачки во свој статус го прозива директорот на Дирекцијата за безбедност на калсифицирани информации (ДБКИ) да одговори дали против него се…